Eladó lakás Szentendre 50 nm
Eladó lakás Szentendre 50 nm
Eladó lakás Szentendre 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8167771
Referenciaszám: 5243_824
Frissítve: ma

Szentendre eladó téglalakás 2 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
738 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 655 Ft
Második évtől
155 933 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elhelyezkedése: Lakótelepen Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 3 Épület emeleteinek száma: 4 Tájolása: Déli tájolású Állapota: átlagos Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1980 Alapterülete: 50 m2 Szobák száma: 2szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Áramellátás: 230V Fűtés módja: Egyéb Fűtés típusa: Távfűtés, Távfűtés egyedi mérővel Homlokzat állapot: új Építési mód: Panel/Beton Tető formája: Lapos Parkolási lehetőség: Utcán Kilátás: Hegyi panoráma, Egyéb panorámás, Parkra nyíló kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Redőny, Beépített szekrény, Beépített konyhabútor, Kaputelefon, Parketta burkolat, Egyedi vízóra , Egyedi hőfogyasztás mérő Energetikai besorolás: Nincs adat Tv, Internet: Kábeltévé, Internet Közelben: Iskola, Óvoda, Autóbuszállomás, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár, Postahivatal, Vendéglátó egység Rezsi költség(Ft): 30000 Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést, Azonnal beköltözhető Szentendrén eladó egy 3. emeleti lakás gyönyörűszép kilátással a Budai hegyekre és a Duna völgyére erdőkkel parkokkal. A lakás remek elrendezésű. 2 nagy szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc helyiség. És az összes helyiséget egy folyosó köti össze, ahová a bejárati ajtó is nyílik. A szobák fala teljes szélességében ablakozottak. Az épület panelprogramon túl van, az épület szigetelt ez összes ablak 3 rétegű hő és hangszigetelt. A közelben minden megtalálható ami a minőségi élethez kellhet. Iskola, óvoda, boltok, posta...stb. De a Duna part sincs túl messze sétálva is fél órán belül. És hát Szentendre az Szentendre...Budapest közvetlen agglomerációjában, de az egyik legkiemeltebb hely. Többek között a gyönyörű Duna part, a Lupa-tó, strandok, éttermek, turista látványosságok és persze nem is beszélve a Skanzenről. Hívjon bizalommal, jöjjön el, lássa meg, hogy valóban jó vétel, korrekt az ár, és bátran tegyen ajánlatot.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendespanorámabeépített szekrénykaputelefonparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY