Eladó lakás Szentendre 97 nm
Eladó lakás Szentendre 97 nm
Eladó lakás Szentendre 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133604
Referenciaszám: LK050697-4660777
Frissítve: ma

Szentendre eladó téglalakás 4 szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
1 019 588 Ft/m²
97 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre, Pismány, Tárasasház - Eladó LakásEz a gyönyörű, brutto 112 nm-es, első emeleti lakás Szentendre pismányi házrészben eladó!A tágas és világos, nappali + 3 szobával, 2 fürdőszobával és egy déli tájolású, fedett terasszal rendelkezik.Protherm téglával felfalazott, 270cm-es, teljes belmagasság az egész lakás területén, így tökéletes hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. A Manzárt tető Mediterrán jellegű szigetelést biztosít.A felújítás alatt rovarhálóval felszerelt tripla üvegezésű műanyag ablakok és teraszajtók, továbbá 15 ponton záró biztonsági bejárati ajtó lettek beépítve.Ariston kondenzációs kazán a gáz rezsihatár alatt gondoskodik melegvíz és a padlófűtés gazdaságos üzemeltetéséről.2 hálószobában hűtő-fűtő inverteres légkondicionálókat, a nappaliba mennyezeti ventillátort telepítettek.A ház zsákutcai helyezkedése miatt nincs autós átmenő forgalom.Az örökpanoráma valóban örök mert beépíthetetlen.A nagy fürdőszobában sarokkád, bidet mosdó, WC, a kisebbikben zuhany, mosdó és WC van.-kerten belül 2 autó számára beállóhely-elektromos kapu.-300 nm-es kertCSOK plusz és hitel lehetséges!Ha egy tágas, világos és csendes otthonra vágyik Szentendrén, gyönyörű panorámával, ez a tökéletes választás Önnek!További információkért vagy megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY