Eladó lakás Szekszárd, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. 75 nm
Eladó lakás Szekszárd, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. 75 nm
Eladó lakás Szekszárd, Bajcsy-Zsilinszky utca 10. 75 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8125897
Frissítve: 1 hónapja

Szekszárd eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 33,5 millió Ft

33,5 millió Ft
446 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hangulatos családi lakást keres Szekszárd szívében? A Bajcsy-Zsilinszky utcai sétányon (,, platánsor") egyedi kialakítású, részben felújított tetőtéri lakásunkat kínáljuk eladásra. Kiváló, fákkal övezett környék, ahol karnyújtásnyira található gyógyszertár, boltok (kisbolt, Interspar, Pepco, Fressnapf stb.), pékség és óvoda is, illetve a buszpályaudvar és a vasútállomás is 2-3 perc alatt megközelíthető a lakástól. A városközpont is gyorsan, közvetlenül elérhető, akár gyalog, akár kerékpárral. A jó állapotú, tégla építésű, 3 emeletes társasház lakóközössége jó, a közös képviselő lelkiismeretes, a ház pénzügyi helyzete rendezett. Az évek során felújításra került a tető és az épületbádogok és 10 cm-es hőszigetelő burkolatot kapott a háztömb. A lakók számára a háztömb melletti parkolóhely állandó parkolási lehetőséget biztosít. Közös költség 15.100 Ft. Az ingatlan alapterülete tulajdoni lap szerint 75 négyzetméter, de tetőtéri kialakításának köszönhetően közel 85 négyzetméter kihasználható területtel rendelkezik. Központi része az egybenyitott konyha-étkező, amelyből nagy nappali és 3 félszoba nyílik. Tágas fürdőszoba és különálló wc teszi még kényelmesebbé az ingatlant. Több helyiségben nagy kapacitású beépített szekrények növelik a térkihasználást. A lakás zöldre néző, 4 négyzetméteres, hangulatos erkélye is jól kihasználható. A lakás „C” energetikai besorolással rendelkezik, így a vevő alacsony rezsiköltségre számíthat. Ez többek között a plusz belső szigetelésnek, a szabályozható gázfűtésnek és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhető. A minőségi fa ablakok még garanciálisak. A két Fakro tetőtéri ablak szúnyoghálóval és sötétítővel is fel van szerelve. A vételár tartalmazza az ingatlanhoz tartozó 15 négyzetméteres, saját alagsori tárolót is. Irányára: 33.500.000 Ft Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, keressen e-mailben, vagy telefonon, hét közben 16 óra után, hétvégén bármikor a nap folyamán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
C
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornakocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágospanorámaétkezőerkélypincekábeltévéinternettelefonalacsony közös költségkaputelefonredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 517 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 517 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY