Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka 132 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka 132 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka 132 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7936712
Referenciaszám: H478031
Frissítve: 8 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 4 szobás: 84,5 millió Ft

84,5 millió Ft
640 152 Ft/m²
132 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 276 297 Ft
Második évtől
357 083 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, a BELVÁROSBAN, téglaépület 2. EMELETÉN, NAPPALI+ HÁROM SZOBÁS, 132 m2 hasznos lakóterű, DNY-I TÁJOLÁSÚ, MŰSZAKILAG és ESZTÉTIKAILAG FELÚJÍTOTT lakás eladó. A kiváló belső elrendezéssel rendelkező ingatlan három szobán és a nappalin kívül magában foglal egy tágas konyhát étkezővel, egy nagy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget, egy kamrát, egy háztartási helyiséget és egy dolgozó sarkot. A lakás 2006-ban műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új a villamos hálózat, a vízvezeték és fűtésrendszer, a beltéri nyílászárók minőségi, esztétikus ajtók, a külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. A radiátoros fűtést és a meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja. A konyha-étkezőbe új konyhabútor, a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe új szaniterek fali- és padlóburkolatok kerültek beépítésre. A szobákban parketta burkolat található. Az ingatlant világos nagyméretű nyílászárók, minőségi anyagok, tágas, letisztult terek jellemzik. Közös költsége: 11.000,- Ft. A lépcsőházban történt felújítások során a régi nyílászárók helyére újak kerültek, új kapubejáró került beépítésre. A lakáshoz saját pince tartozik. Központhoz, főúthoz, autóbusz megállóhoz közel helyezkedik el. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek néhány száz méteren belül találhatóak. Belső elosztása miatt és frekventált elhelyezkedésének köszönhetően tökéletesen alkalmas életvitelszerűen nagy család számára, de akár üzleti tevékenységre is. Ne hagyja ki, egyedi lehetőség! Hívjon! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlana eladására van szükség, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1947
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY