Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 57 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 57 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 57 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8161082
Referenciaszám: H487163
Frissítve: 3 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
629 825 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ön is azt gondolja, hogy a legideálisabb lakás kis lakóközösségű házban van, és nem kell magasra menni? 10m2 feletti, élhető szobákkal rendelkezik és közel van a belvároshoz? Bármely korosztálynak ideális, és a későbbiekben is jól eladható. Akkor ne habozzon, hívjon bizalommal! Székesfehérvár belvárosában csendes, igényes, 4 emeletes jól karbantartott, szigetelt téglaépület földszintjén, 2 SZOBÁS, 57 m2 hasznos lakóterű (bruttó 63 m2), K-i tájolású, középső elhelyezkedésű lakása ELADÓ. Lakás: A lakás magában foglal egy konyha- étkezőt, kamrát, egy praktikus gardróbot, fürdőszobát mellékhelyiséggel és 2 szobát. A folyosóról minden helyiség külön megközelíthető. A szobákban fa parketta a többi helyiség járólap található. A lakás esztétikailag folyamatosan változott, átlagos állapotú. Az ablakok redőnnyel felszereltek. Villanyóra 32A-os, villanyhálózat nem cserélve, a ház fővezetéke viszont 2 éve lett bővítve. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A lakáshoz saját tároló tartozik. Ház: Az épület részt vett a teljes panelprogramban, műanyag nyílászárókkal ellátott. Közös költség: 9000ft. Környék: Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálhatók. Vasútállomás 300m, sétáló utca és az autóbusz pályaudvar 1km távolságra, Interspar, Mc Donalds 500m-re található. Hívjon! Menjünk nézzük meg, amíg még megvan! Eladó, Székesfehérvár, belváros, 2szoba, 57m2, földszint, átlagos állapot, remek elhelyezkedés, ideális, park, buszmegálló, saját tároló, Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1968
Erkély:
4,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Olga Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Olga Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY