Eladó lakás Szeged 94 nm
Eladó lakás Szeged 94 nm
Eladó lakás Szeged 94 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8166824
Referenciaszám: LK046896
Feltöltve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 165 995 Ft/m²
94 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 677 Ft
Második évtől
464 841 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÁGAS TEREK! NAGYPOLGÁRI ÉLETÉRZÉS!Szeged-Belváros, Tisza part közelében impozáns polgári ház magasföldszintjén található ez a  hangulatos, felújított lakás, melyet eladásra kínálok.Az épület 1929-ben épült, 3 szintes, mely Sebestyén Endre által tervezett, kivitelezett saját ház, kéttagú villa .A lakás 96,68 m2-es, amely magában foglal  tágas nappalit, 2 szobát, konyhát, kamrát, étkezőt, fürdőt, szeparált toalettet és a teraszt.Az ingatlanba lépve az előtérbe – étkezőbe - érkezünk, amely megalapozza a lakás hangulatát.Innen  nyílnak a helyiségek:A tágas, napfényes, teraszra nyíló nappali, tökéletes helyszíne a családi beszélgetéseknek, baráti összejöveteleknek. Hangulatát a működő, fatüzelésű cserépkályha növeli.A szobák külön bejáratúak, a belső zöld udvarra néző nappali és az egyik szoba egybe is nyitható.A konyhában modern bútor és konyhagépek teszik élménnyé az itt töltött időt.Az igényesen kialakított fürdőszobába kád, zuhanykabin, mosdószekrény kerültek beépítésre. A mellékhelyiség szeparált, kézmosóval ellátott.A nappali, a szobák és a közlekedő melegségét a parketta burkolat adja. A többi helyiség járólappal burkolt.A nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.Falai festettek, fűtése egyedi gáz cirkó.Az új Tulajdonos kényelmét  légkondícionáló is szolgálja.A lakás belmagassága 3,34 m amely hangulatában az eleganciát és a tágas terek jó kihasználhatóságát sugallják, igazi nagypolgári érzést biztosít.Az ingatlant műszakilag, és esztétikailag kifogástalan állapotban van.A lakáshoz a pincében egy 17 m2-es tároló tartozik. A hátsó kertben terasz építésére van lehetőség.Az előkert  szépen rendben tartott, parkosított.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a Belváros bármely pontja néhány perc alatt elérhető.Közvetlen közelében villamos-, autóbusz és trolimegálló található. Gyalogosan 10 perc alatt juthatunk be a Kárász utcára.  A Tisza, a szépen kiépített rakpart, a Stefánia a közelben fekszik. A park kiváló lehetőség sétára, valamint játszótér is rendelkezésre áll a gyermekes családok részére.Ajánlom azoknak, akik elegáns otthont szeretnének, de befektetési célra is remek lehetőség.HÍVJON BIZALOMMAL! NÉZZÜK MEG EGYÜTT!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Erkély:
4,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keleti Ilona Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keleti Ilona Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY