Eladó lakás Szeged 68 nm
Eladó lakás Szeged 68 nm
Eladó lakás Szeged 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8150110
Referenciaszám: 28490
Frissítve: ma

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
683 824 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 045 Ft
Második évtől
196 501 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden fiatalos, de csendes környezetben, az Alkony utcában belső kétszintes lakást kínálunk megvételre! A lakást ajánlom fiatalabb, vagy középkorú családoknak, ahol egy vagy 2 gyerek van. A szomszédok is túlnyomó többségben ezt a korosztályt képviselik. Szóval garantált a jó közösség és a nyugalom! A lakás jó elosztású, hiszen az alsó szinten beléphetünk egy viszonylag nagy térbe, ahol a világos amerikai konyhás nappali csalogat bennünket. Ez az otthon szíve, mert a vendégeinket is méltán tudjuk fogadni. Ezen a szinten található egy sarokkádas fürdőszoba, valamint a nappaliból könnyűszerkezettel leválasztott szülői hálószoba. Ha valakinek ez utóbbira nincs szüksége, akár egybe is nyithatja a nappalival! A nappaliból tudunk kimenni a 4m2-es erkélyre, mely nem forgalmas utcára néz, hanem egy zöldterületre. A felső szintre egy csigalépcsőn keresztül juthatunk, ahol kialakítottak egy gardrób részt is, de ez egy kis irodának is hasznos lehet. Itt kapott helyt két gyerekszoba, ahol a gyerkőcök tényleg elkülönülhetnek a szülőktől. A fenti szinten található egy mosdó, ami jelenleg WC és mosókonyha, de lehetőség van tusolót is beépíteni, viszonylag kis ráfordítással. A lakás fűtése és melegvíz ellátása házközponti kazánról működik, mely a vízzel, szemétszállítással és közösköltséggel együtt számított díja 40-45 ezer forint/hó összeggel számolható, mint rezsiköltség. A lakás új tetőtéri ablakokkal szerelt, valamint vadonatúj klíma kerül beszerelésre. A lakás nem csak kiváló elosztású, fiatalos és kényelmes, hanem rendkívül jó elhelyezkedésű, ugyanis a belváros is elérhető távolságban van, valamint számos üzlet és közintézmény is, ugyanakkor nem forgalmas utcában helyezkedik el. Ráadásul a lakóknak a társasház területén parkolóhelyek is szép számmal állnak rendelkezésre. Kiváló befektetésnek és saját otthonnak is ez a csodálatos lakás! Csak komoly érdeklődők megkeresését várjuk! Amennyiben hitelre van szüksége, akkor nálunk az össze bank ajánlatát összehasonlíthatja és extra kedvezményeket is el tudunk érni, mindezt teljesen díjtalan ügyintézés mellett! Ár:46,5millió Ft Dr. Ferenczi Gábor 06306919293 (H-P 9-18h, Sz: 9-12h)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosinternetbeépített konyhabútorklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gábor Hazadlesz.hu ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gábor Hazadlesz.hu ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY