Eladó lakás Szeged 89 nm
Eladó lakás Szeged 89 nm
Eladó lakás Szeged 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143554
Referenciaszám: 028314
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 4 szobás: 93,5 millió Ft

93,5 millió Ft
1 050 562 Ft/m²
89 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 305 725 Ft
Második évtől
395 115 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű, kiváló állapotú tégla lakás Szeged belvárosában. A ház 2020-ban épült, 10 lakásos liftes társasház 3. emeletén található csendes utcában. Az ingatlan 89 m²-es lakótérrel rendelkezik, hozzá tartozó 9 nm2 terasszal és 13 nm2 erkéllyel, 3 szobával és egy tágas nappalival, gardróbokkal. A lakás dupla komfortos, a tusolós fürdőszobában infrakabin, az udvarra néző erkélyen jakuzzi kiállás található. A külső nyílászárók elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek. A teraszon kinyitható napellenző, az erkélyen lexán terasztető található. Modern elegáns konyhája gépesített, így a főzés igazi élménnyé válik. A lakásban 3 zónára osztott padlófűtés van, a társasház házközponti fűtéses. A lakásban 2 db duál klíma gondoskodik a hűtésről/fűtésről, minden szoba klímával ellátott. A lakás alacsony fenntartási költséggel bír, így kényelmes életet biztosít az új tulajdonos számára. Az ingatlan prémium anyagok felhasználásával lett kialakítva, a modern és letisztult design pedig garantálja az otthonos és elegáns hangulatot. A lakás teraszáról csodálatos kilátás nyílik a zöld övezetre, a kényelmes erkély pedig tökéletes helyszín a reggeli kávé elfogyasztásához. A lakáshoz opcionálisan vásárolható garázs. A lépcsőházból nyíló és kézmosóval ellátott 32 nm alapterű dupla garázs vételára 22 millió Ft, vagy egy 15 nm2 alapterületű garázs 11 millió Ft. Ha fontos Önnek egy csendes, mégis jól megközelíthető környék, kérdés nélkül ajánljuk ezt a gyönyörű ingatlant. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem és nézzük meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
A+
amerikai konyhagardróberkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY