Eladó lakás Szeged 66 nm
Eladó lakás Szeged 66 nm
Eladó lakás Szeged 66 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8137241
Referenciaszám: LK043924-4663622
Frissítve: ma

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
604 545 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy tehermentes, polgári stílusú lakást Szegeden, a Mars tér közvetlen közelében. A második emeleten található, összkomfortos ingatlan 66 m² alapterületű, és két tágas szobával rendelkezik. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros mindössze tíz perc sétára található, így a közlekedés és a bevásárlás szempontjából is rendkívül előnyös. Felújítások és jellemzők: Az ingatlan részben felújított, 2021-ben a villamos hálózat teljes cseréje megtörtént, valamint a fürdőszoba is teljesen megújult. A lakószobákban modern, jól szigetelő nyílászárók biztosítják a kényelmet. A WC és a fürdőszoba külön helyiségben található, ami növeli a praktikumot. A lakáshoz tartozik egy pince, amely további tárolási lehetőséget nyújt. Zárt udvari parkoló biztosít helyet a lakáshoz tartozó gépjármű számára. Az ingatlan egyedi mérőórákkal (gáz, villany, víz) rendelkezik, a fűtés konvektorokkal történik, ami gazdaságos megoldást nyújt. A társasház rendezett és jól karbantartott, a közös költség mindössze 15 000 Ft/hó. Az új tulajdonos számára a költözés akár azonnal is lehetséges, így nem kell hosszú várakozási idővel számolnia. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, és szívesen állunk rendelkezésére további információkkal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1942
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cétényi Tamás Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 243 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cétényi Tamás Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 243 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY