Eladó lakás Szeged 62 nm
Eladó lakás Szeged 62 nm
Eladó lakás Szeged 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8053873
Referenciaszám: LK062148-4616503
Frissítve: ma

Szeged eladó téglalakás 1+4 fél szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
862 903 Ft/m²
62 m²
Alapterület
1+4 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 934 Ft
Második évtől
226 082 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged, Rókus-Felsőváros határán, közel a belvároshoz található ez a jól kialakított, 63 négyzetméteres tetőtéri lakás tégla épületben. Az ingatlan egy 14 lakásos, gondozott társasház harmadik emeletén helyezkedik el. A lakás kétszintes, az alsó szinten amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, WC és hálószoba található, míg az emeleten három kisebb szoba került kialakításra. Az emeletre egyedi tervezésű fa lépcsőn lehet feljutni, melynek hangulata visszaköszön az ugyanolyan fa álmennyezetben. A tavalyi évben, 2022-ben teljes körű konyhafelújítás történt, ahol új, a mai trendeknek megfelelő konyhabútor és konyhai gépek kerültek beépítésre. A lakás fűtését gázcirkó kazán (radiátor hőleadókkal), míg hűtését klíma biztosítja. Az ablakok hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, a fűtés havi költsége mindössze 7800 forint. A lakás rendkívül napfényes, jól átgondolt és meleg otthont biztosít. A társasház szép, rendezett virágos udvarral rendelkezik. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a belváros mindössze öt perces sétára található. Parkolási lehetőség az udvarban megoldott. A lakáshoz tartozik egy saját udvari beálló, melynek megvásárlása a lakással együtt kötelező. Ideális választás lehet többgyermekes családoknak, illetve kiváló befektetési lehetőség is. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY