Eladó lakás Szeged 77 nm
Eladó lakás Szeged 77 nm
Eladó lakás Szeged 77 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7831114
Referenciaszám: LK041337
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
633 075 Ft/m²
77 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Belvárosában, a Gogol utcán, eladó vált egy három szobás, modernizált társasházi ingatlan! A lakás a belső udvarról közelíthető meg, valamint úgynevezett félszuterén szinten helyezkedik el. A hasznos alapterület 77,4 négyzetmétert tesz ki. Elosztása az alábbi: nappali+két szoba, konyha+étkező, fürdőszoba+WC, közlekedő és kamra. Az előző tulajdonos korszerűsítette a lakás elektromos hálózatát és a fűtés rendszert. Utóbbit gáz kombi kazán biztosítja, radiátor hőleadókkal. Jelenlegi tulajdonosai 2016-ban esztétikai felújítás keretében modernizálták a konyhát és fürdőszobát. Az előbbit új, modern konyhabútorral látták el, utóbbi esetében behelyezésre került egy tuskabin, valamint új WC csésze. Minden helyiség újraburkoláson esett át, a szobák meleg, laminált burkolattal, míg a többi helység hidegen burkolt. 2023-ban a nyílászárók cserélése is végbement. A lakás méretéhez képest meglehetősen barátságos a rezsiköltség. A félszuterén szintnek köszönhetően elviselhető a nyári hőség, a jelenlegi tulajdonosoknak légkondira sincs szükségük. Tartozik a lakáshoz egy közös tároló, illetve egy másik, a többi lakó által megszavazott, saját használatú is. A társasháznak érvényes szerződése van a homlokzat kijavítására, vakolására, festésére, ami a következő évben meg fog történni. A szerződés részeként a lépcsőház és a lakások új nyílászárókat kaptak. Ezeken felül a megállapodás magába foglalja a továbbiakban végbemenő térkövezést a belső, közös udvaron, valamint az utcafronti kapu kicserélését. Belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően a mindennapi szükségletekhez nélkülözhetetlen eszközök karnyújtásnyira találhatók: Árkád, egyetem épületei, iskola, tömegközlekedés, gyógyszertár. A Kárász utca gyalog, kényelmes tempóban 8-10 perc alatt elérhető. A központi elhelyezkedéséből kifolyólag szívesen ajánlom egyetemistáknak vagy fiatal pároknak. Földszinti lakást kereső, idősebb korosztály számára is ideális választás, ugyanis a félszuterén szint végett csak egy lépcsőfokot kell lépni a bejárati ajtótól a lakásba. További kérdések vagy megtekintési szándék esetén, kérem keressen bizalommal! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY