Eladó lakás Szeged 101 nm
Eladó lakás Szeged 101 nm
Eladó lakás Szeged 101 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7577861
Referenciaszám: 494
Frissítve: 1 napja

Szeged eladó téglalakás 5 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
721 782 Ft/m²
101 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden a belvárosban, a Tiszához közel, csendes utcában 2006-ban épült társasház 3. emeletén ELADÓ ez a frissen felújított igényes lakás, 101 m2-es lakótérrel. Amerikai konyha/étkező/nappali + 3 külön nyíló szobával rendelkezik, továbbá 1 gardróbbal, mely szintén használható szoba/dolgozó funkcióra. A fürdőszoba kádas és zuhanyzós egyaránt. A konyhából egy kis kamra is nyílik, mely sok mindent elnyel. A társasház ugyan fiatalnak számít építésileg, azonban a tulajdonosok egy komoly ráncfelvarrást végeztek rajta, mely által a villamoshálózat, a kazán, a külső- és belső nyílászárók, a szaniterek és a radiátorok cseréje megtörtént, továbbá rengeteg hasznos pakolófelület lett kialakítva beépített szekrényekkel. A konyha új, wifiről is irányítható gépekkel felszerelt (Whirlpool), a szekrény igényes vasalatokkal, gázteleszkópos fiókokkal rendelkezik. A lakás minden szobája külön hűthető (Gree légkondícionálók mindenhol). Gyalog a centrum innen mindössze 3-4 perc, a tömegközlekedési eszközök is könnyen elérhetőek. Jöjjön el, nézze meg személyesen! Amennyiben további kérdése van vagy időpontot szeretne egyeztetni a megtekintésre, keressen bátran! További kínálatunkat keresse az https://extraingatlan.com-n az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matusik Edina eXtra Ingatlan iroda. Az iroda összes hirdetése
+36 70 295 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matusik Edina eXtra Ingatlan iroda. Az iroda összes hirdetése
+36 70 295 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY