Eladó lakás Szeged, Tápé 122 nm
Eladó lakás Szeged, Tápé 122 nm
Eladó lakás Szeged, Tápé 122 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7789168
Referenciaszám: 280313
Frissítve: 2 hónapja

Szeged eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
695 902 Ft/m²
122 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belvároshoz közel, Tápé elején, szép panorámával rendelkező, teraszos, 2. emeleti új építésű lakás eladó A lakás 122 m2-es, melyben egy tágas, 25 m2-es amerikai konyhás nappali és 3 tágas hálószoba (22 m2, 16 m2, 12 m2) található. A nappaliból egy 11 m2 panorámás terasz nyílik. A lakás gardróbhelyiséggel is rendelkezik. A prémium kialakítású fürdő helyiség fürdőkáddal, nagy méretű, 2 személy számára is alkalmas zuhanyzóval, 2 mosdóval és WC-vel felszerelt. A háztartási helyiségben, melyben megtalálható a fűtést és meleg vizet biztosító Bosch kondenzációs kazán, gardrób szobaként is funkcionálhat. A lakás falai tapétával ill. meleg színekkel festettek, a szobák laminált parkettásak, a hidegburkolat természetes, fa hatású, mely alatt padlófűtés biztosítja az egyenletes meleget a téli hónapokban. Az ablakok korszerű, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésűek. A lakás klimatizált, jelenleg 2 klímaberendezés van felszerelve, de 4 kazánra készült kiépítés a szobákban. A ház előtt a lakáshoz 2 kizárólagos használatú utcai parkoló használható. A lakás egy 3 lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el, szintenként 1 lakás van. A.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámaamerikai konyhaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szepesi Annamária Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szepesi Annamária Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY