Eladó lakás Szeged, Móraváros 50 nm
Eladó lakás Szeged, Móraváros 50 nm
Eladó lakás Szeged, Móraváros 50 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8133766
Referenciaszám: 317482
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 198 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakások Szegeden, a belvároshoz és egyetemi városrészhez közel, Alsóváros és Móraváros határán. A hirdetésben szereplő lakás 2. emeleti, nappali + 1 szobás, 50 m2-es, erkélyes. Az ingatlan fűtésről hőszivattyús rendszer, hűtéséről központi hűtőrendszer gondoskodik. A feltüntetett ár KULCSRAKÉSZ ÁR, a társasház építésének várható befejezése 2024 október vége. A lakás egy amerikai konyhás nappalival valamint előtér közlekedővel, nagy méretű hálószobával és fürdővel rendelkezik. Rendkívül csendes, mivel ablakai az udvarra néznek. TÁRSASHÁZ A legmodernebb technológiák, anyagok felhasználásával készült, a fiatalos, modern és minimalista építészeti stílusú épületek összesen 9 kényelmes lakás tartalmaznak, 6 darabot az A és 3 darabot a B épület. Az A épület 6 modern lakást kínál azoknak, akik az elegáns és minimalista stílust kedvelik. Ezek a lakások kiválóan alkalmasak befektetésre. Tágas terek, modern konyhák és fürdőszobák, valamint a legújabb technológiai berendezések várják azokat, akik a kényelmet és a stílust egyaránt fontosnak tartják. A B épület 3 lakással várja azokat, akik egyedi és kényelmes otthont szeretnének teremteni maguknak. Ezen a lakások ideális választás lehetnek fiatal pároknak, akik saját közös életüket kezdik el, vagy akár befektetőknek is. Miért válassza a most épülő társasházat? – modern és minimalista stílus, amely időtálló és vonzó – kiváló elhelyezkedés Szeged egyik legjobb területén – többféle lakástípus a különböző igények kielégítésére – a legújabb technológiai berendezések és kényelmi funkciók – befektetési lehetőség az ingatlanpiac dinamikus részén KÖRNYÉK ÉS PARKOLÁS Garázs és autóbeálló vásárolható. A környék remek infrastruktúrával rendelkezik. A közelben található busz és villamosmegálló, élelmiszerbolt, éttermek, kávézók.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosamerikai konyhaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY