Eladó lakás Szeged, Belváros 83 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 83 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 83 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8125402
Frissítve: 27 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
789 157 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 171 Ft
Második évtől
276 792 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged Belvárosának csendes utcájában eladó ez az egyedi adottságokkal rendelkező, 83m2-es, nappali + 2 hálószobás, nagy teraszos, magasföldszinti polgári lakás, garázzsal és pincével együtt. A lakás az ötlakásos társasház mediterrán hangulatú belső udvaráról, egy lépcsőn keresztül közelíthető meg. Innen tárul elénk a hatalmas terasz, amely déli tájolásának köszönhetően igen napfényes. A lakásba lépve egy kis előtér fogad bennünket, ahonnan a tágas nappaliba jutunk; itt a szép polgári ajtók és a varázslatos cserépkályha csodás hangulatot teremtenek. A nappaliból jobbra és balra is nyílik egy-egy hálószoba. Az egyikből a lakás konyhája, a másikból a fürdőszoba közelíthető meg. A konyhának kamrája is van, ami igazán nagy kincs egy ekkora lakásban. A kádas fürdőszobában találjuk a lakás egyik WC-jét, de van még egy mellékhelyiség is, amely az előtérből nyílik. A nyílászárók fából készültek, redőnnyel. A nappaliban és a két hálószobában szép állapotú parkettát találunk, a konyha – fürdő - WC hármas járólappal burkolt, az előtérben szőnyegpadló van. A fűtésről konvektorok ill. a cserépkályha gondoskodnak. Falai festettek. . A belmagasság 3.26m. A lakás alatt (a konyha – előtér - fürdőszoba vonal alatt) egy 24m2-es pince húzódik, ill. a lakáshoz tartozik egy 22m2-es garázs is. A garázst kötelező megvenni; ennek ára: 6.5M Ft. A lakás költözhető állapotú, de modernizálásra szorul; a felújításnak csak a képzelet szab határt. Egy kis fantáziával akár két lakást is lehet belőle csinálni. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás lehet saját részre, de akár befektetésnek is. Bármilyen kérdése felmerül, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó beosztásújó közlekedésűcsendeskamrateraszpinceredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makra-Vizi Renáta EnteriŐrség Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 908 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makra-Vizi Renáta EnteriŐrség Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 908 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY