Eladó lakás Szeged, Belváros 72 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 72 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 72 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8092487
Referenciaszám: 315570
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
651 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 353 Ft
Második évtől
198 191 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyetemhez közeli, nappali plusz 2 szobás téglaépítésű társasházi lakás a Bokor utcában. A ház a 70-es években épült 15 lakásos társasház, melynek első emeletén található az ingatlan. 72 m2 alapterületű a lakás, kényelmes, tágas elosztású. A ház első emeletén helyezkedik el. Az udvar és lépcsőház felől van a bejárat, ezen az oldalon helyezkedik el a külön konyha és az egyik hálószoba. A lakás központja a napfényes, világos nappali és a nagyobb méretű hálószoba, ezek a helyiségek néznek az utcára és itt van az erkély is mely 6 m2 (igény szerint a hálóból is lehet nyílászáró cserével kijárást biztosítani az erkélyre). A kádas fürdőszoba felújított, kényelmesen elfér benne a mosógép is, a wc külön helyiségben van. Műszakilag a lakás részben felújított, a fűtés radiátoros és a kazánt nemrég cserélték. A hőleadók radiátorok, de azokat érdemes modernebbre cserélni. A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos. A falakat festeni szükséges, a nyílászárók eredeti fa nyílászárók. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is van. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható tároló is. Saját lakhatásra is kiváló és kiadásra is ideális befektetés, elhelyezkedése, mérete és elrendezése miatt is könnyen kiadható. A környék: Alsóváros és a Belváros határán helyezkedik el az ingatlan, pár lépésre a TIK-től és az Egyetem épületeitől, valamint a Nagyállomás és a Klinikák is könnyen megközelíthető gyalogosan. Az utca csendes, nincs nagy átmenő forgalom. Az utcán lehet parkolni, fizető övezetben.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis-Jakab Réka ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis-Jakab Réka ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY