Eladó lakás Szeged, Alsóváros 144 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 144 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 144 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8125849
Frissítve: 1 hónapja

Szeged eladó téglalakás 4+3 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
624 306 Ft/m²
144 m²
Alapterület
4+3 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Alsóvároson, a Mátyás térhez közel eladó egy 144 m2 hasznos alapterületű, belső kétszintes, 2. emeleti, erkélyes, tágas, világos, udvari fekvésű, téglaépítésű lakás. A társasház az 1990-es évek végén épült, a ház és a hozzá tartozó udvar/kert rendezett, lakóközössége barátságos. A lakást zárt lépcsőházból lehet megközelíteni. A lakás gáz cirkó fűtésű (kondenzációs kazánnal), klímával felszerelt, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos. Az előszobából egy közel 40 m2-es étkezővel egybekötött nappali nyílik, ami nagy ablakainak és fekvésének köszönhetően világos és hangulatos. Az alsó szinten található még 3 szoba, a konyha, az egyik fürdőszoba és egy különálló WC. Az emeleten található egy nagyobb szoba és 3 félszoba, egy tágas előszoba, a másik fürdőszoba és egy különálló WC. A lakáshoz külön megvásárolható egy nagyméretű udvari garázs is, melynek ára 11 millió Ft. Az ingatlan infrastruktúrája páratlan, élelmiszerbolt, zöldséges, gyógyszertár, pizzéria, húsbolt, állatorvosi rendelő, fodrász és buszmegálló pár méterre található. A közelben vannak óvodák, általános iskolák, gimnázium. A belváros gyalog is könnyen elérhető. A lakás több gyermekes családoknak ideális választás lehet! Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 995 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 995 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY