Eladó lakás Sopron 60 nm
Eladó lakás Sopron 60 nm
Eladó lakás Sopron 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8075741
Referenciaszám: LK094132
Frissítve: 2 hónapja

Sopron eladó téglalakás 3 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
698 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belvárosi nyugalomEladó egy 60 nm-es, nappali + 2 szobás, emeleti, tégla építésű lakás, amely Sopron város szívében, a Belváros és a Deák tér közelében található, csendes zsákutcában. Legyen szó fiatal párokról, egyedülállókról vagy akár befektetőkről, ez az ingatlan tökéletes választás mindenki számára, aki a belváros dinamikus életét szeretné élvezni, de fontos számára a nyugalom és a csend is.A lakás melegségéről gázkonvektoros fűtés gondoskodik, amely saját kéményen keresztül tovább korszerűsíthető, így hosszú távon is gazdaságos megoldást nyújthat a lakás fűtésére. A közös, zöld udvar kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít a lakók számára, ahol a város zajától távol, de mégis a város szívében élvezhetik a nyugodt környezetet. Tulajdonosai számára ingyenes behajtási engedély biztosított az utcába, így a központi elhelyezkedés ellenére sem kell a parkolással bajlódni.Összefoglalva, ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a belváros szívében szeretnének élni, de nem szeretnének kompromisszumot kötni a nyugalom terén. Bár a fűtési rendszer további korszerűsítése és az esetleges felújítások szükségesek lehetnek, mindezek azonban lehetővé teszik, hogy a lakás pontosan olyan legyen, amilyennek a tulajdonosa megálmodta.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, keressen még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabajdi Daniella Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabajdi Daniella Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY