Eladó lakás Sopron, Belváros 90 nm
Eladó lakás Sopron, Belváros 90 nm
Eladó lakás Sopron, Belváros 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8103839
Frissítve: 1 hónapja

Sopron eladó téglalakás 2 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
533 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A VÁLLALKOZÓK JOLLY JOKERE! Lakjon, fektessen be és fejleszthesse saját vállalkozását a "Nyugat kapuja"-ban, "A hűség városa"-ban! Itt a lehetőség arra, hogy végre megvalósítsa álmait, egy kiszámítható, stabil gazdasági környezetben, egy átalakítás alatt álló ingatlanban Sopron központjában. Éljen, Ausztira kezelsége adta, páratlan lehetőséggel. Kivételes lokáció: ez a 90 m2-es, 1. emeleti, 2 szobás, konyha/étkezős lakás, Sopron szívében található, közel mindenhez, amire csak szüksége lehet. A lakásban külön WC és fürdőszoba található, ahol a padozat és a fűtésrendszer az Ön igényei szerint alakíthatók. Ráadásként, a padlástér beépítési adottságokkal rendelkezik, (kb.80-150 m2) további bővítési lehetőségeket kínálva. Tároló az udvarban, parkolás az utcán, a lakóknak térítésmentesen megoldható. A város pezsgő életének középpontjában van, mindössze egy lépésre az üzletektől, éttermektől, kávézóktól, gyógyszertártól, bankoktól és iskoláktól vagyis minden, amire szüksége lehet, a közelben megtalálható, beleértve a buszmegállókat, vasúti és buszpályaudvart. Átalakítási potenciál: a lakás jelenlegi készültségi foka kb. 60%, így lehetőség van arra, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa tovább. 1. Lakás/Műterem: 2 Szoba + 2 WC, külön fürdőszoba, konyha, étkező, folyosó. /Engedélyezett építési terv szerint/ 2. Garzon lakás + Irodák - saját vagy kiadás céllal. A személyzeti és ügyfélmosdó kialakítva, a folyosó várónak is alkalmas. 3. Üzlet vagy Iroda céljára hasznosítva minden helyiség. A személyzeti és ügyfélmosdó kialakítva, zuhanyzóval illetve a folyosó megfelelő szélessége okából váróként is működhet. 4. Szálláshely szolgáltatás: a megfelelő turisztikai feltételeknek eleget téve szálláshely szolgáltás. Minden helyiségben a vizesblokk kiépítve. 5. Tető/Padlástér beépítés: ez esetben a fent felsorolt funkciók bár melyike, nagyobb négyzetméterben. Igény esetén, bármely variációban tudjuk vállalni, az ingatlan - elképzelés szerinti - akár a kulcsrakész állapot kivitelezését is. Lépj be a soproni belváros pezsgő világába már ma! Ár: Az ingatlan sokoldalúságát tetézi hogy az ár rugalmas az Ön elképzeléséhez is igazodik. Szánjon rá pár percet, - ha Ön egy jó üzlet ember - tekintse meg és tegyen egy korrekt ajánlatot! Hisz, egy ingatlan mindig annyit ér, amennyiért megveszik! Az ingatlan eladás nem ingatlanközvetítőn keresztül, hanem magánértékesítéssel történik. Szánjon rá pár percet, - ha Ön egy jó üzlet ember - tekintse meg és tegyen egy korrekt ajánlatot! Hisz, egy ingatlan mindig annyit ér, amennyiért megveszik! Az ingatlan eladás nem ingatlanközvetítőn keresztül, hanem magánértékesítéssel történik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűcsendesamerikai konyhaétkezővízórásparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 361 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 361 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY