Eladó lakás Siófok 34 nm
Eladó lakás Siófok 34 nm
Eladó lakás Siófok 34 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8146357
Referenciaszám: LK093509
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó téglalakás 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
1 055 882 Ft/m²
34 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy kiváló helyen legyen saját Balatoni nyaralója Siófokon, megfizethető áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé. A Balaton közelsége miatt ez az ingatlan nemcsak nyaralóként hanem befektetési célra és üdültetésre is kiválóan alkalmas. A jó lakóközösség és a színvonalas üdülő övezet számos lehetőséget rejt, akár azonnal költözhető, már a hétvégén itt nyaralhat. A lakás fényviszonyai közepesek, ami sok lehetőséget rejt a belső terek saját ízlés szerinti alakítására, bőr a két hálóhely és terasz, akár egy nagyobb légtérré álmodható. Az épület bekerített udvarában található játszótér tökéletes szabadidős lehetőséget kínál a legkisebbek számára is, így az egész család számára kiváló választás lehet. Eladó egy csodálatos téglaépítésű lakás Siófokon, Somogy megyében, amely a maga 35 900 000 forintos vételárával kivételes befektetési lehetőséget kínál. Ez a gyöngyszem közel áll a Balaton partjához, mindössze 200 méterre, ahol a vízparti hangulatot és szórakozási lehetőségeket teljes mértékben ki lehet élvezni. Az ingatlan Siófok kedvelt részén található, ahol a jó lakóközösség garantált.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1973
Erkély:
4,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Lídia Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Lídia Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 385 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY