Eladó lakás Siófok 64 nm
Eladó lakás Siófok 64 nm
Eladó lakás Siófok 64 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8132649
Referenciaszám: LK052045-4659732
Frissítve: ma

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 72,4 millió Ft

72,4 millió Ft
1 131 250 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 733 Ft
Második évtől
305 950 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++ELADÓ LAKÁS+++ Megvételre kínálok Siófok Kiliti részén egy háromegységes épületben egy 64.25 négyzetméteres lakást. A lakáshoz 14.5 négyzetméteres terasz, két gépkocsibeálló tartozik. Az ingatlan felosztása: -előszoba -fürdő, wc-vel -amerikai konyhás nappali -fürdő wc-vel -szoba -szoba A tetőtér beépítésre alkalmas. MŰSZAKI TARTALOM Belső nyílás zárók CPL beltéri ajtó (tele kivitel) Chromix fehér színben -négyzetrozzettás króm kilinccsel Festések 2-szeri gletteléssel, 3 réteg festéssel +design fotótapétákkal kiegészítve Gépészet: Hőszivattyús fűtő rendszerrel készült (1 db-8 kwh és 1 db 180 literes saját víztároló) Teljes alapterületen padlófűtés alkalmazása. -helyiségenként termosztát vezérléssel- Gree típusú hűtő-fűtő klímával. Szerelvények Fürdőknél kád és vagy tusoló kiképzéssel Csaptelepekkel szerelve, szaniterekkel ellátott helyiségek (Fürdőszoba szekrények és mosdók) Konnektorok, kapcsolók: fehér színű (Valena life szerelvények-lámpatestekkel együtt) Kert – udvar Utcai kerítésnél 1 db motoros működtetésű kapu. Kiskapunál kaputelefonnal. Gépkocsi beálló Beálló építése viacolor burkolással, Külső konnektor áramvételi lehetőséggel. Bútorzat Konyhabútor alsó-felső elemekkel. (bútorelemmel-fogantyúval-munkalappal) Beépített konyhabútor -ELEKTROLUX TÍPUSU GÉPEKKEL Főzőlap, Sütő, Páraelszívó, Hűtő, mosogatógép,Mikró Páraelszívó: ELECTROLUX LFG716X Főzőlap: ELECTROLUX EHF6240XXK Sütő: ELECTROLUX EOF3HOOB Mosogatógép: ELECTROLUX EEA27200L Hűtő: ELECTROLUX IK305BNL Beépített mikró: ELECTROLUX EMS4253TE Siófok városa a Balaton partján fekszik, gyönyörű természeti környezetben, számos szabadidős és kikapcsolódási lehetőséggel. A város dinamikus közössége biztosítja, hogy mindig történjen valami izgalmas, legyen szó strandolásról, vitorlázásról vagy a kulturális események gazdag kínálatáról. Ennek az otthonnak köszönhetően nem csak egy kiváló ingatlant vásárol, de egy lenyűgöző település részese lesz, ahol a mindennapokat a természet szépsége és a kiváló helyi közösség teszi felejthetetlenné. A belső terek tágasak és világosak, minden szoba úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet nyújtson a lakók számára. A saját kert pedig nem csupán a természet közelségét biztosítja, de ideális helyszínt kínál baráti és családi összejövetelekhez vagy akár egy nyugodt reggeli kávé mellé. A lakás nagy odafigyeléssel és minőségi anyagok felhasználásával készült, hogy a leendő tulajdonosok egyedi kényelemben és stílusban élvezhessék új otthonukat. A tégla építési mód biztosítja az ingatlan hosszú távú stabilitását és energiatakarékosságát, míg a modern fűtési rendszerek gazdaságosan tartják melegen az otthont. Amennyiben felkeltettem figyelmét hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
összkomfortoskocsibeállócsendesamerikai konyhavízórásparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY