Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 59 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 59 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 59 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8147328
Referenciaszám: H486233
Feltöltve: 23 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
1 472 881 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 145 Ft
Második évtől
367 225 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Siófok legkeresettebb részén, az EZÜSTPARTON egy 59,5 M2-ES, nappali + 2 szobás lakás. Ez az ingatlan KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, mindössze 100 méterre található a gyönyörű Balaton-parttól. Egész évben használható a hőszivattyús fűtés-hűtésnek köszönhetően. A lakáshoz tartozik egy 11 M2-ES TERASZ, ahol kellemesen tölthetjük a nyári estéket, és élvezhetjük a friss levegőt és a Balaton látványát. A tágas nappali és a két különálló szoba ideális otthont biztosít akár családok, akár az egyedülállók számára is. Az ingatlanhoz SAJÁT PARKOLÓ is tartozik (amelynek értéke 3 millió forint), így a parkolás sosem jelent gondot. Ez különösen kényelmessé teszi az ingatlan használatát az év minden szakaszában. A lakás elhelyezkedése miatt könnyen elérhetőek a város legfontosabb szolgáltatásai, így a boltok, éttermek, illetve a központi közlekedési csomópontok is. Ez az ingatlan KIVÉTELES LEHETŐSÉG mindazok számára, akik értékelik a Balaton közelségét és a minőségi életkörülményeket. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ilyen adottságokkal rendelkező lakások ritkán kerülnek eladásra az EZÜSTPARTON. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és nézze meg személyesen is ezt a fantasztikus lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserni Gábor Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserni Gábor Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY