Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 57 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 57 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 57 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7637315
Referenciaszám: U0044394
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
2 263 158 Ft/m²
57 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 421 803 Ft
Második évtől
545 132 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok közkedvelt Ezüstpartján kinálunk megvételre egy egyedi 57nm es földszinti, kertkapcsolatos vízparti lakást, melyhez 17 nm terasz, valamint 24 nm saját kertrész tartozik. A projekt leírása: A Silverbay Residence-ben 69 egyedi elrendezésű lakást kínálunk, 32-145 m2 közötti méretekben, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal, kültéri medencével és minőségi anyaghasználattal. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsban, illetve felszíni gépkocsibeálló helyen biztosított. Minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból. Az épület közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőséget találunk, a város zajától mégis távol. Minden lakáshoz erkély tartozik, a földszinten privát kertek, a legfelső emeleten panorámás tetőteraszok emelik az otthonok értékét. A kertben kültéri medence is kialakításra kerül, így biztosítva a változatos vízparti időtöltést. Az ingatlan jellemzői: - Nappali + 2 hálószoba - Részleges Balatoni panoráma - Nyugati fekvés, napos tágas terek - Saját kertkapcsolat, élhető tágas terasz - Minőségi anyaghasználat - Kültéri medence, park - 1 db felszíni beálló az árban 4 M forint értékben - Befektetésre és saját célra - Kedvező fizetési ütemezés Az átadás várható időpontja 2025 nyara Amennyiben valóban minden luxusigényt kielégítő ingatlant keres, itt megtalálja. Időpontegyeztetés miatt hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Terasz:
17,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY