Eladó lakás Siófok, Belváros 45 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 45 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8132255
Referenciaszám: H485750
Feltöltve: 1 hónapja

Siófok eladó téglalakás 2 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
933 333 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan elhelyezkedése Siófok központjában az Új-Piac téren , de mégis csendes részen található, a városközpont és a Balaton part is néhány perc sétával megközelíthető! Nappalija ablakából a társasház udvarára nézhetünk, a galériás szinthez kapcsolódó erkélyről gyönyörű városi panoráma tárul elénk. A lakás fűtése gázcirkó, radiátoros hőleadással, ami szuperül befűti a magas belmagasságot. Az ingatlan az alábbi helyiségekkel rendelkezik:közlekedő, konyha, zuhanyfülkés fürdőszoba+Wc, nappali+Galéria. Műanyag hőszigetelt nyílászárói alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval vannak felszerelve. A konyha gépesített, a lakás berendezett, hűtő-fűtő klímával rendelkezik a galériás hálószoba, műanyag nyílászárók A képeken látható bútorokat és gépeket is tartalmazza a vételár. A lakás egy kis kincsesláda a belvárosban, mely rövidtávú kiadásra is alkalmas, remek elhelyezkedése, méretei és adottságai miatt. Szívből ajánlom, akár első kis lakásnak, akár tanulónak, akár fiatal párnak, de befektetésnek is igen kiváló lehetőség. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ízléses megjelenésű, praktikus elrendezésű lakás, telefonáljon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
5,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY