Eladó lakás Siófok, Aranypart 54 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 54 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 54 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8147853
Referenciaszám: H486505
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
1 572 222 Ft/m²
54 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 605 Ft
Második évtől
358 773 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelem! Siófok Aranypartjának egyik legjobb helyén található lakásunk, amelyet most eladásra kínálunk. Az ingatlan egy 54 nm-es, 3 szobás lakás, amely egy tágas nappalival, amibe amerikai konyha van a földszinten , egy fürdőszobával és 2 szobávalrendelkezik , ami az emeleten található . Az ingatlan állapota kiváló, a fűtés házközponti és egyedi méréssel rendelkezik, a hűtés pedig klímával megoldott. Az erkély és a terasz is 7- 7 nm-esek, így kényelmes helyet biztosítanak a kikapcsolódáshoz és a szabadidős tevékenységekhez. A lakás világos és tehermentes, és beépített bútorokkal és szekrényekkel rendelkezik. Az ingatlan környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik, és a közlekedési csomópontok is közel találhatóak. A lakópark rendkívül biztonságos, és videókaputelefonnal , elektromos kapuval ellátott. Az ingatlan a vízpartól 50 méterre található. A medencés társasház rendezett kertjével rendelkezik. Tartozik hozzá egy kocsibeálló , mely a vételár részét képezi. A környék felkapott és központi elhelyezkedésű, így minden fontosabb szolgáltatás könnyen elérhető. Ha érdekli Önt ez az ingatlan, és szeretne további információkat kapni róla, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Az ügyfelek bizalommal kereshetnek kérdéseikkel kapcsolatban, és szívesen segítek bármilyen kérdésben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és vásárolja meg álmai otthonát a Siófoki Aranyparton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Erkély:
7 m²
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Tamás Zoltánné Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaton Tamás Zoltánné Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY