Eladó lakás Siófok, Aranypart 40 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 40 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 40 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126376
Referenciaszám: 502004
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
2 200 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 742 Ft
Második évtől
371 873 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Örökpanoráma, erkély, wellness, felszíni parkoló **** Eladó Siófokon, az aranyparton a Club218 Wellness apartmanház ikonikus épületében, egy tégla építésű, erkélyes, 7. emeleti lakás. A lakás 40 m², amihez egy 4 m²-es örökpanorámás erkély tartozik. A tulajdoni lapon 42 m² szerepel. A lakás praktikus elrendezésű. Az előszobából külön -külön nyílik a konyha és a fürdőszoba, ami ablakkal ellátott. A nappaliba lépve elénk tárul a balatoni panoráma. Nincsenek belógó fák, épületek, nem oldalsó panoráma, teljes értékű, zavartalan 100% balatoni panoráma fogad minket. A víz szinte szemmagasságban található, ilyenkor érezzük igazán, hogy kerek a Föld. Itt tud feltöltődni az ember, itt nincs szükség semmilyen kütyüre, csak csodálni kell a természetet. A táj és a naplemente ezer arcát mutatja felénk. Jó időben erkélyről, rossz időben a nappaliból gyönyörködhetünk benne. Az ablakokon redőny és részben szúnyogháló található, a nappaliban pedig klíma. Az ingatlan egész évben használható, a társasháznak saját kazánja van, így a fűtés és melegvíz elszámolása is egyedi mérés alapján történik. A konyhabútor gépesített (sütő, főzőlap, elszívó, hűtő). A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és a gépeket is. Az épület aljában egész évben nyitva tartó Wellness részleg üzemel medencével, jacuzzival, szaunákkal és konditeremmel. A Wellness-t csak a ház lakói használhatják. A társasháznak 0-24-es portaszolgálata van. Saját, lekerített, gondozott kertje, ahonnan közvetlen a vízpartra juthatunk. A társasház belső udvarán 1 db felszíni beállóhely tartozik a lakáshoz, mely kötelezendően megvásárolandó, vételára + 5 Millió Ft. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hívjon és élvezze Ön is az igazi balatoni életérzést ebben a remek ingatlanban!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
9
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
medenceerkélyklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY