Eladó lakás Sárvár, Alkotmány utcai Lakótelep 57 nm
Eladó lakás Sárvár, Alkotmány utcai Lakótelep 57 nm
Eladó lakás Sárvár, Alkotmány utcai Lakótelep 57 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7883940
Referenciaszám: M252482
Frissítve: 3 napja

Sárvár eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
700 000 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 465 Ft
Második évtől
168 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Vas vármegyében, Sárvár egyik legjobban frekventált területén egy tégla építésű 57 nm-es, negyedik emeleti, felújított kétszobás lakás. Az ingatlanban található 2 szoba, 1 étkező, 1 konyha, 1 fürdőszoba és 1 külön helyiségben elhelyezkedő WC. A 4 nm-es erkély gyönyörű panorámás kilátást biztosít az ottlakóknak. A lakás melegvíz ellátását villanybojler biztosítja, míg a fűtés házközponti (gáz), egyedi mérésű radiátoros hőleadással történik. A hűtésről klíma gondoskodik. A tulajdonos kicserélte ablakokat és a lakás több részletben, de teljeskörű belső felújításon esett át. A ház külső hőszigetelése is megtörtént. Csendes nyugodt környezetben helyezkedik el a festői Csónakázó tó mellett és 5 perces sétára található a Gyógy- és Wellnessfürdő, boltok vagy a városközpont. Kényelmes parkolásra is van lehetőség az épület elött a közterületen ingyenesen. A lakótelepen megtalálható iskola, óvoda, bolt és orvosi rendelő. Így ideális választás bármilyen korosztálynak. Amennyiben ez a lakás felkeltette érdeklődését kérem, keressen bizalommal az elérhetőségeimen! Az OTP Bankcsoport hátterével teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csicsay Veronika Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY