Eladó lakás Sármellék 56 nm
Eladó lakás Sármellék 56 nm
Eladó lakás Sármellék 56 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8009755
Referenciaszám: H481942
Frissítve: 3 napja

Sármellék eladó téglalakás 3 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
391 071 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 608 Ft
Második évtől
92 546 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS Sármellék egyik legkedveltebb részén, a Barátság lakótelepen ajánlom figyelmükbe ezt a kiváló állapotú második emeleti lakást. Öt éve teljes felújításon esett át. Nappali, kettő szoba, fürdő, wc. Tégla építésű, szigetelt, erkélyes. Jó lakó közösség, saját udvari parkolóval. Óvoda kettő perces séta távolság. Közelben bolt, iskola, orvosi rendelő, autóbusz megálló. Fűtése gáz-cirkó, közös költség tíz ezer ft. -56 mn második emeleti lakás -gáz-cirkó fűtés -nappali, kettő szoba -alacsony rezsi A település déli részén áthalad a 76-os főút, melyen intenzív forgalom bonyolódik Zalaegerszeg és a Balaton déli partja, valamint Budapest között. Észak-déli irányban a Hévíz térsége és Zalakomár között futó, forgalmas mellékút keresztezi a községet, ez utóbbi Alsópáhoktól idáig a 7509-es, innen tovább dél felé a 6831-es útszámozást viseli. Sármellék autóbuszon elsősorban Keszthely felől érhető el, de Nagykanizsa–Zalakaros felől is rend-szeresen járnak buszok. Napi háromszor Budapest és Zalaegerszeg is közvetlenül elérhető a község-ből. A települést teherszállításra alkalmas vasútvonal köti össze a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalal. Közlekedési kapcsolata az északi parttal nem megoldott. A község déli részén üzemel a Nyugat-Dunántúl legforgalmasabb repülőtere, ahova teherszállító gépek, illetve menetrendszerű és charterjáratok is érkeznek. A legfontosabb desztinációk: London, Zürich, Stuttgart, Koppenhága, Berlin, Frankfurt am Ma-in, Hamburg, Düsseldorf és Moszkva. Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas András Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas András Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY