Eladó lakás Püspökladány 78 nm
Eladó lakás Püspökladány 78 nm
Eladó lakás Püspökladány 78 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8158813
Referenciaszám: 66_beho
Frissítve: 9 napja

Püspökladány eladó téglalakás 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
511 538 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Betty Home Ingatlaniroda eladásra kínál Püspökladány belvárosában egy csendes 6 lakásos társasház első emeletén található 78 m2 , 3 szobás, 2015 ben tejes körűen felújított lakást. A lakáshoz tartozik egy 12 m2 terasz, ami 3.5 cm vastag borovi fenyővel lett lambériázva, valamit az előtető is borovi rétegelt feszültségmentes gerendákból lett készítve.Itt került elhelyezésre egy jakuzzi, melynek külön hálózat és lefolyó lett kiépítve. A jakuzzi nem képezi a vételár részét. A nyári forró napokon egy 3.5 Kw-os klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet, télen pedig házközponti fűtés a meleget. A konyha Siemens típusú gépekkel és víztisztítóval van felszerelve, amik a vételár részét képezik. A lakás kitűnő energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért a fenntartása alacsony. A lakótömb szigetelése jelenleg is folyik. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az új tulajdonosnak ide csak be kell költöznie. A közelben szinte minden pár perc alatt elérhető, legyen szó óvodáról, iskoláról, egészségügyi intézményről, gyógyszertárról, bevásárló központról és piacról. Részletekért keressen bizalommal! Hitelügyintézés biztosított!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egri Bernadett Betty Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egri Bernadett Betty Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY