Eladó lakás Petőfibánya 37 nm
Eladó lakás Petőfibánya 37 nm
Eladó lakás Petőfibánya 37 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8145343
Referenciaszám: 713200021
Frissítve: 1 napja

Petőfibánya eladó téglalakás 1 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
672 973 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 418 Ft
Második évtől
105 223 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó teljeskörűen felújított lakás Petőfibányán!   Petőfibányán eladó egy 37 m2 alapterületű teljeskörűen felújított tégla lakás. A tömb 3 szintes, a lakás a legfelső szinten található. Szintenként 4 lakás található a rendezett lépcsőházban. A bejáraton belépve az előszobával szemben a konyha található. Az előszobából jobbra a közlekedőn haladva bal kéz felől a wc kapott helyet, azzal szemben pedig egy beépített szekrény. A közlekedő végén pedig a nagyméretű nappali található, ami saját terasszal rendelkezik. A nappaliból nyílik a fürdőszoba. A teljeskörű felújítás magában foglalja a teljes villanyhálózat (3*20 A), valamint a teljes víz-, és csatornahálózat cseréjét. A lakás minden helyisége új burkolatot kapott. A lakás hűtését is fűtését Samsung dual klíma biztosítja. A melegvíz ellátásról pedig egy új Ariston bojler gondoskodik. A minőségi konyhabútorba új villanytűzhely és sütő került beszerelésre, valamint új páraelszívó is található. A nyílászárók újak, műanyagok. A wc és a fürdőszoba külön szellőző rendszerrel van ellátva. A településről Budapest könnyen megközelíthető! Közelben találhatóak boltok, iskola, óvoda. Az ingatlan teljes kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Meszes-Bábszki Fanni FANNIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Meszes-Bábszki Fanni FANNIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY