Eladó lakás Pécs, Uránváros 62 nm
Eladó lakás Pécs, Uránváros 62 nm
Eladó lakás Pécs, Uránváros 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170976
Referenciaszám: 2024-P-50
Frissítve: 3 napja

Pécs eladó téglalakás 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
562 903 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 116 Ft
Második évtől
147 482 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-P-50 Aki ismerős Uránvárosban, tudja, hogy a "hétemeletesek" környéke a város kiemelkedően jó infrastruktúrával ellátott része: innen tényleg karnyújtásnyira elérhető nagyjából minden, ami a hétköznapi élethez igényként felmerülhet: buszmegállók, posta, bank, Spar, drogéria, gyógyszertár, Rendelőintézet, bölcsőde, óvoda, iskola, piac, pékség, fodrász, edzőterem, és még sorolhatnám. Ez az a városrész, ahol a házak között mindig van elég parkolóhely, de árnyas parkokból, sétányokból és játszóterekből is bőven lehet válogatni. Az egyik hétemeletes ház 3. emeletén helyezkedik el az a kétszobás lakás, melynek új tulajdonosát keressük. Az épület környezete és maga a lépcsőház is makulátlanul tiszta, rendezett. A lift nemrég lett felújítva, a rendszeres karbantartás pedig garancia arra, hogy hosszú ideig üzembiztosan szállítja a lakókat. A lakóközösség összetartó, egy ilyen ház olyan, mint egy kisebb falu: előbb-utóbb mindenki ismer mindenkit. A napfényes, nyugati tájolású lakásba belépve az első benyomásunk, hogy aki itt lakik, az a szívét tette bele: minden szeglete féltő gondoskodásról árulkodik. Minden burkolat, köztük a lakkozott szalagparketta is tökéletes állapotú, olyan, mintha csak tegnap rakták volna le. Az évtizedek során az ablakok viszont kiszolgálták az idejüket, ezért nemrég az összes ablak és erkélyajtó újtípusú, műanyag nyílászáróra lett cserélve, annak redje-módja szerint, természetesen mindenütt redőnnyel és szúnyoghálóval. Fűtés: távhő, egyedi méréssel. Tűzhely: gáz, átalánydíjas. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. A lakás bútorzata és egyéb berendezési tárgyai alku tárgyát képezik. További információért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
D
összkomfortoserkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY