Eladó lakás Pécs, Bálics 87 nm
Eladó lakás Pécs, Bálics 87 nm
Eladó lakás Pécs, Bálics 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162957
Referenciaszám: HK-4671078-4671078
Frissítve: ma

Pécs eladó téglalakás 2+3 fél szobás: 87,99 millió Ft

87,99 millió Ft
1 011 379 Ft/m²
87 m²
Alapterület
2+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 709 Ft
Második évtől
371 831 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécsett a Bálicsi városrészen eladó egy 87 m2-es lakás, a hozzá tartozó utcafronti garázzsal. A 2000-es évek elején a domboldalra épült hat lakásos társasházban található ez a belső kétszintes lakás. Az ingatlanon belül ez a lakás van az utcától a legmesszebb és a legmagasabban is, ezáltal csendes és csodás kilátással rendelkezik. A lakásba belépve a kis előtér után rögtön a hangulatos lakótér tárul a szemünk elé. A svédpadló burkolatú konyha-étkező-nappali egy légterű, rendkívül világos a nagy teraszajtók déli fekvésének köszönhetően. A jelenlegi tulajdonos igazi skandináv hangulatot alakított ki a család részére, melyet a téglaborítású kandalló tesz még otthonosabbá. Ezen a szinten található még egy kisebb kamra, egy zuhanyzó WC-vel és egy félszoba is. A nappaliból elegáns keményfa lépcsőn jutunk fel a tetőtéri szintre, itt három laminált parkettás hálószoba és egy nagyobb fürdőszoba lett kialakítva fürdőkáddal és WC-vel. A tetőtér egyik szobájának a 7 m2-es erkélyéről a legszebb a kilátás a városra. A földszinti nappaliból egy 17 m2-es teraszon keresztül juthatunk ki a 300 m2-es kertbe. A zöldfelület körbe van kerítve, csak a lakáson keresztül érhető el, ehhez a kertrészhez az alapító okirat melléklete kizárólagos használati jogot biztosít a tulajdonos részére. A vízszintes udvarban található több gyümölcsfa illetve mandulafa is. Az itt lévő fészer és a játszótér is a vételár részét képezi. Az ingatlan minden közművel ellátott, a fűtést a pár éve felszerelt kondenzációs gázkazán radiátorokon keresztül biztosítja, illetve a kandalló is működtethető. Kettő kivételével az összes nyílászáró frissen van cserélve új, minőségi fa nyílászárókra, a legtöbb helyen szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. A lakás igényes, jól karbantartott, kívülről és belülről is jó állapotú. Az utcaszinttől a lakásig kb. 90 fokos lépcsősor vezet fel. Az utcafronton lévő garázsok egyike a vételár részét képezi, melynek területe 16m2 és elektromos kapuval van ellátva. A garázssor felett elektromos kapuval nyitható közös terület van kialakítva parkolás céljára, így a vendégeknek sem kell az utcán parkolniuk. Mindazok részére ajánlom, akik a város közelségét és a Mecsek lankáit egyaránt kedvelik. Az ingatlan per és tehermentes. Érdeklődését a megadott elérhetőségek egyikén várom.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsjó közlekedésűcsendespanorámaamerikai konyhakaputelefonkandallóparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY