Eladó lakás Oroszlány 48 nm
Eladó lakás Oroszlány 48 nm
Eladó lakás Oroszlány 48 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8158978
Referenciaszám: H341699
Frissítve: 10 napja

Oroszlány eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
497 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Engedd meg, hogy bemutassam ezt a tégla épületben található, közepes állapotú, 48 m2 alapterületű földszinti lakást! Az otthon Oroszlány város szívében helyezkedik el, kiváló infrastruktúrával körülvéve, így minden, ami a mindennapi élethez szükséges, csupán néhány perc alatt elérhető. A tömegközlekedési lehetőségek is nagyszerűek, így bárhová gyorsan és könnyedén eljuthatsz. A társasház mellett a város egyik legnagyobb, kamerával megfigyelt parkolója található, amely biztonságos és kényelmes parkolási lehetőséget biztosít autód számára. A környék különlegessége, hogy egy családi házas lakóövezet peremén helyezkedik el, így barátságos és összetartó lakóközösség várja az új lakókat. Az itt élők többsége évtizedek óta elégedett tulajdonos és már alig várják, hogy üdvözölhessenek téged is! Ezt az is bizonyítja, hogy a társasház folyamatosan fejlődik: két évvel ezelőtt teljesen új tetőt kapott és jelenleg a lépcsőház festése, valamint a fűtés korszerűsítése van tervben. Az otthon belső elrendezése praktikus és otthonos: két különnyíló szoba, egy tágas konyha, egy fürdőszoba WC-vel, egy közlekedő és egy praktikus kamra áll rendelkezésedre. A kültéri nyílászárók már modernizálva lettek, a biztonsági ajtó és a két rétegű műanyag ablakok redőnnyel felszerelve biztosítják a nyugalmat. A beltéri fa ajtók is jó állapotban vannak, és igény szerint felújíthatók vagy cserélhetők. A lakás további különlegessége, hogy a vizesblokk elhelyezkedésének köszönhetően igény szerint könnyen átalakítható amerikai konyhás otthonná, amely még több kényelmet és komfortot nyújt. Emellett egy 8 m2-es saját pince is tartozik a lakáshoz, ahol bőven van hely a tárolásra. Amint bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot! Hitelfelvételben is tudok segíteni, amennyiben szükséges a finanszírozáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázspanorámapincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Csaba Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Csaba Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY