Eladó lakás Oroszlány 57 nm
Eladó lakás Oroszlány 57 nm
Eladó lakás Oroszlány 57 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8131744
Referenciaszám: 228_fmk
Frissítve: 1 napja

Oroszlány eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
552 614 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 995 Ft
Második évtől
133 109 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
„Ebbe a lakásba tényleg csak beköltözni kell!” Teljeskörűen felújított, csodaszép, fiatalos lakás a Feel-Ing Ingatlaniroda kínálatából! Oroszlány egyik közkedvelt részén, a Kertalja utcában kínálunk megvételre egy 57 m2 nagyságú, 3. emeleti, 2 és fél szobás, fiatalos, teljeskörűen felújított lakást. A lakás elhelyezkedés szempontjából kitűnő választás fiatal párok, kisgyermekes számára is, hiszen mindössze 5 percnyi sétára tőle iskola, óvoda, szépen karban tartott játszótér is található. A közelben számos bolt (Penny, Spar, Lidl, Tesco, Pepco, Dm) segíti a kényelmes bevásárlást, de kisebb üzletek, mint kozmetika, fodrászat, méteráru bolt, stb. is elérhetők. A 4 emeletes tiszta, rendezett épület - melynek 3. emeletén található a lakás – pár éve felújításon esett át: az épületet és a tetőt (!) szigeteléssel látták el, a régi nyílászárókat műanyag nyílászárókra cserélték. A lakók kedvesek, barátságosak. A lakás kitűnő állapotát a fotók jól mutatják. A műanyag nyílászárókra a Tulajdonosok redőnyt és szúnyoghálót szereltettek, a radiátorokat és beltéri ajtókat is újakra cserélték. A lépcsőházból egy hófehér, HISEC, több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtón keresztül léphetünk be az előszobába. Innen nyílik bal kéz felől a konyha és a fürdőszoba (benne a WC-vel), jobb kéz felől egy kamra és az igényes, beépített szekrény. A bejárati ajtóval szembe, az előszoba végén található 3 szoba, melyek közül jelenleg egy háló-, egy gyerek-, egy pedig nappali szobaként funkciónál. Tájolásának köszönhetően mindhárom helyiség világos, napfényes. Az otthon melegét egyedi mérőórás távfűtés biztosítja. A fűtés ára benne foglaltatik a havi 18.500 Ft-os közös költségbe, mely tartalmazza továbbá a ház biztosításának-, takarításának díját és a szemétszállítási díjat is. A jó hőérzetről továbbá egy, a nappaliban elhelyezett, folyamatosan karbantartott, tisztított hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A lakás irányára 31.499.000 Ft. Ebbe beletartozik a gépesített konyhabútor (tűzhely, főzőlap, mikro, hűtőszekrény, mosó- és szárítógép, 6 személyes mosogatógép), a beépített előszoba bútor és a beépített fürdőszoba bútor. A lakáshoz tartozik még egy, a földszinten található közös tároló, és egy, amelyet a Tulajdonosok egy másik lakással közösen használnak. A parkolás a ház körül kialakított parkolóhelyeken lehetéséges, de igény szerint, sorompóval ellátott, privát parkoló is elérhető felár ellenében. A birtokbaadás időpontja megegyezés alapján történik. Ha felkeltette érdeklődését ez a csodaszép, felújított lakás, keressen bizalommal a hét bármely napján! Irodánkban teljes körű pénzügyi tanácsadással, banksemleges hitelügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
A
összkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágoskamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irtó-Plóza Mónika Feel-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irtó-Plóza Mónika Feel-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY