Eladó lakás Oroszlány, Óváros 54 nm
Eladó lakás Oroszlány, Óváros 54 nm
Eladó lakás Oroszlány, Óváros 54 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8172542
Referenciaszám: 35_tl
Feltöltve: 3 napja

Oroszlány eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
442 593 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oroszlányon két szobás, teljesen felújított lakás eladó! A lakás egy tégla építésű tömb második emeletén helyezkedik el! Igazán kedvező, mert nincs túl magasan, de mégsem zörög feletted senki! A lakás az elmúlt években teljes felújításon ment keresztül. Mindenre gondot fordítottak! Kicserélték a víz és szennyvíz csöveket, a teljes villamos hálózatot, az összes burkolatot, a nyílászárókat, és a beltéri ajtókat is. A padlóburkolatok járólap és laminált parketta vegyesen. A falak glettelve és festve vannak. A konyhából nyílik a spejz, mely mosókonyhának lett átalakítva, azaz ide is bevezetésre került a víz, a szennyvíz, és a villany is. Itt található a mosógép és a szárítógép, ami helytakarékosság szempontjából igen kedvező. A fürdőszobában sarokkád lett beépítve, és a wc-csésze is itt található. A fűtés korszerű lapradiátoros hőleadókkal, a városi távhő rendszerére van csatlakoztatva, egyedi mérőórával rendelkezik. A nagyobb szobába klíma lett felszerelve, mely hűt és fűt is, rendszeresen tisztított, karbantartott. Az ingatlan elhelyezkedése megfelelő, a környék folyamatosan fejlődik, és fejlődött az elmúlt években, hisz egyre többen felismerték már a tégla ház, és az egyedi hőmennyiség felhasználás/számlázás előnyeit! A főbb tömegközlekedési megállók, a vasútállomás sétatávolságra elérhetőek, ugyanúgy ahogy a kisebb nagyobb boltok, a piac, orvosi rendelő, óvoda, iskola. A lépcsőház kaputelefonnal szerelt bejárattal rendelkezik, a lakóközösség megbízható, összetartó. Amennyiben ideális befektetési ingatlant keresel, ezt is ajánlom figyelmedbe (az ipari park közelsége jól jöhet), és további nagyobb anyagi ráfordítás nélkül kiadható. Saját otthonnak pedig tökéletes választás, hisz jól megközelíthető, de mégsem zajos a környék, a parkolás a ház előtt, mellett megoldható. Hívj, és megtekintéshez egyeztessünk időpontot a hét bármely napjára!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Linda Tóth Linda Az iroda összes hirdetése
+36 70 277 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY