Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8164862
Referenciaszám: 319254
Feltöltve: 5 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 2 szobás: 28,4 millió Ft

28,4 millió Ft
525 926 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 862 Ft
Második évtől
120 014 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a Tompa Mihály utcán 4 emeletes hőszigetelt, téglaépítésű társasházban eladó 2. emeleti 54 m2-es, jó állapotú 2 szobás lakás. HELY: Nyíregyháza – Tompa Mihály utca MÉRET: 54 m2 + 4 m2-es loggia + kb. 4 m2 saját tároló EMELET: 2. emeleti lakás, 4 emeletes társasházban, lift nincs. FŰTÉS: Távfűtés (Energocoop) egyedi méréssel. A fűtési költség éves szinten 50.000 Ft körül van. AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1960-as évek elején téglából épült a társasház hőszigetelt. Néhány éve a nyílászárókat kicserélték a lakásban, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobák hagyományos parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. HELYISÉGEK: 2 szoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba + WC. EGYÉB: a lakáshoz tartozik saját zárható tároló. A lépcsőház tiszta, a szomszédok nagyon jók. A lakástól kb. 50 m-re található ABC, zöldsége, pékség, buszmegálló. 100 m-en belül megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár. A belváros gyalogosan 10 perc séta. Közelben található még óvoda, iskola, bölcsőde stb. Az ingatlan rövid időn belül költözhető, igény esetén teljes berendezéssel együtt eladó. Az ingatlan megvásárlása ideális lehet fiataloknak, idősebbeknek egyaránt, de akár befektetésnek is kitűnő választás lehet. Jelenleg albérlők laknak a lakásban, melyek megbízhatóak és szívesen maradnának. A lakás igény esetén akár teljes berendezéssel együtt eladó! A lakás megvásárlásához igénybe vehető Babaváró támogatás, 2 gyereket vállalóknak CSOK Plusz, vagy akár kedvező kamatozású hitel is. Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél. Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY