Eladó lakás Nyíregyháza 47 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 47 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 47 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8151150
Referenciaszám: M281388
Frissítve: 3 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
755 320 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 078 Ft
Második évtől
150 017 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők Figyelem! Újszerű belvárosi szigetelt, tégla társasházi lakás Eladó Nyíregyházán! Befektetésnek is kiválóan alkalmas - alacsony fenntartási költséggel rendelkező - lakást kínálunk eladásra Nyíregyháza belvárosában! Ingatlan Jellemzői: Elhelyezkedés: Belvárosi társasház földszintjén, csendes belső udvarral. Méret: 47 m. Állapot: 2 éve teljes felújításon esett át. Felújítás: Új burkolatok, csempe, kondenzációs gázkazán, egyedi konyhabútor, gardróbszekrény. Klíma: Klimatizált. Tájolás: Napfényes, keleti fekvésű. Szobák: 2 külön nyíló szoba (nappali és hálószoba). Konyha: Modern, egyedi konyhabútorral felszerelt. Fürdőszoba: Kádas fürdőszoba, külön WC. Burkolat: Laminált padló. Fűtés: Szigetelt, tégla, gázcirkó fűtés. Parkolás: Belső udvarban gépkocsi beállási lehetőség. Közlekedés: Kiváló tömegközlekedési lehetőségek. Szolgáltatások: Számos üzlet, bölcsőde, óvoda, iskola a közelben. Szabadidő: A belváros adta lehetőségek, színes programok, kulturális és sportlehetőségek tárháza mind-mind megtalálható a közelben. Vevőink részére a közvetítői szolgáltatás ingyenes. Szívesen segítünk a Babaváró támogatás, CSOK támogatás vagy hitel igénylésében is, sorban állás nélkül! Ez az újszerű, teljesen felújított belvárosi lakás tökéletes választás mindazoknak, akik befektetésben gondolkodnak vagy egy kényelmes, modern otthont keresnek. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! További információkért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY