Eladó lakás Nyíregyháza, Jósaváros 66 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, Jósaváros 66 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, Jósaváros 66 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8045964
Referenciaszám: jogosotthon@gmail.com
Feltöltve: 3 hónapja

Nyíregyháza eladó téglalakás 2 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
801 515 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sóstói erdő közelében részben felújított lakás garázzsal, külön vállalkozás céljára is alkalmas lakrésszel és saját kis kertrésszel! Nyíregyházán, a Sóstói erdő közelében, 4 lakásos társasházban eladó egy részben felújított, első emeleti, 66 négyzetméteres, konyha-étkező, kamra, nappali + hálószoba kialakítású lakás. A lakáshoz tartozik egy körülbelül 20 négyzetméteres garázs, illetve egy körülbelül 20 négyzetméteres külön szoba-konyhás lakrész. A lakás fölött beépíthető tetőtér található, ahol plusz helyiségek kialakíthatók. A zárt udvarban található egy szoba, konyha, zuhanyzó kialakítású melléképületrész, mely felújítás alatt áll, ez az épületrész akár vállalkozás céljára is alkalmas lehet. Az ingatlan jellemzői: - Sóstói erdőhöz közeli, csendes övezetben található. - 2012-ban részleges felújításon esett át, mely kiterjedt fűtésrendszerre is, - Új lapradiátorok kerültek felszerelésre, fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, - Az épület kívülről szigetelt, - Műanyag ablakok, egyedi beépített konyhabútor, - A lakáshoz tartozik egy saját használatú kis kertrész. - Garázs, külön lakrész, - A közelben minden megtalálható, bolt, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, buszmegálló. Az erdei tornapálya pár perc sétával elérhető. Költözés megbeszélés szerint. Kérem tekintse meg! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázskertjó beosztásúcsendesvilágosétkezőkamramelléképületbeépített konyhabútorhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Darkó Attila Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 981 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Darkó Attila Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 981 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY