Eladó lakás Nagykőrös 55 nm
Eladó lakás Nagykőrös 55 nm
Eladó lakás Nagykőrös 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166014
Referenciaszám: H487241
Frissítve: 3 napja

Nagykőrös eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
434 545 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha a belvárosban szeretnél lakni, de egy csendes környéken, akkor ez az ingatlan tökéletes választás számodra!A használt lakásunk Pest vármegye egyik legszebb városában, Nagykőrösön található, az Október 23. téren. Az ingatlan 55 nm alapterületű, két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. Az erkély mérete 4 nm. Az ingatlan állapota átlagos, a fűtést gázkonvektor biztosítja. A 55 m² hasznos alapterületű lakás tégla falazatú 15 lakásos társasház 3. emeletén helyezkedik el. Kettő külön nyíló szobából áll, melyből az egyik laminált parketta borítást kapott, amásik hagyományos parkettával fedett, a többi helyiség járólap borítású. Frekventált elhelyezkedésből adódóan egyedül állóknak, fiatal pároknak, valamint iskola, óvoda, bölcsőde közelségének köszönhetően fiatal családoknak egyaránt ajánlom ezt a lakást. Befektetőnek is tökéletes választás. A lakás felújítása részlben megtörtént. FONTOSABB PARAMÉTEREK - 5 pontonzáródó acél biztonsági ajtó - új, műanyag nyílászárók - ablakok redőnnyel felszereltek - a közlekedőben beépített szekrény - tárolásra szolgáló kamra helyiség - fürdőszoba tusolóval + wc - a lépcsőház tiszta, rendezett, kulturált, összetartó a lakóközösség - a lépcsőház zárt, kaputelefonos rendszerrel nyitható - a földszinten lévő babakocsi tároló és a kerékpártároló a lakók közös használatában áll ELHELYEZKEDÉS Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, pár perc sétára elérhető minden fontos intézmény! Iskola, óvoda, bölcsőde egy helyen 200 méteren belül, posta, bank, buszmegálló a közelben! Szeretnél élni ezzel a remek lehetőséggel, akkor hívj minél előbb, ne maradj le róla! MIÉRT AJÁNLOM A FIGYELM - alapvetően csendes, nyugodt, szép környéken helyezkedik el - per- és tehermentes, 1/1 tulajdonú, jogilag rendezett A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Felmerülő kérdéseddel, megtekintés szándékával várom hívásodat az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként! Előre egyeztetett időpontban szívesen bemutatom Önnek a lakást! HITEL Amennyiben a lakás vásárlásához hitelre van szüksége, az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható! Érdemes tudni, hogy az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! Bankfüggetlen hitel ügyintézőnk díjmentesen segít Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, és lebonyolításában! #Nagykőrös #társasházilakás #fiatalosanfelújított #panel #központihelyen #kettőszobás #erkélyes Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY