Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 78 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 78 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8164446
Referenciaszám: H467131-4682732
Frissítve: 1 napja

Nagykanizsa eladó téglalakás 3 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
506 410 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 129 157 Ft
Második évtől
166 920 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsán, a Király utcában kínálok megvételre egy tágas, világos terekkel rendelkező 1. emeleti, 78 m2 lakást. Az ingatlan jól megközelíthető, központi helyen helyezkedik el, így rengeteg üzlet és szolgáltatás könnyen és gyorsan elérhető. Központi elhelyezkedés ellenére csendes a lakás, az utca zaja nem hallatszik fel. Az ingatlan jellemzői: - 20 éve épült, tégla falazatú, szigetelt társasház, műanyag nyílászárókkal. - A lakás jó állapotú, gondosan karbantartott, ízlésesen berendezett. - Mindhárom szoba tágas, 2 szobához erkély is van. - A három külön nyíló szoba ideális gyermekes családok számára is. - A tágas közlekedőből nyílik a külön bejáratú WC és a fürdő. - A közös költség kedvező, 15.000 Ft. - Egyedi mérőórákkal ellátott. - Fűtéséről új, cirkó gázkazán gondoskodik, valamint a nappaliban egy nagy teljesítményű elektromos fűtőtest is van. - A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólapot raktak le. - A lakáshoz tartozik egy autóbeálló, a társasház udvarában, így védett helyen tarthatja az autóját. Ide távirányítással működtethető kapun keresztül, lehet bejutni. Kiváló ár-érték arányú ingatlan! Kitűnő elhelyezkedésénél fogva hosszútávon értékmegőrző és hozamtermelő befektetés lehet. További információért és a lakás megtekintése miatt keressen bizalommal! Várom hívását a hét minden napján!!! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY