Eladó lakás Mosonmagyaróvár 119 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 119 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 119 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8051390
Referenciaszám: 3065-4613456
Frissítve: 3 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
629 412 Ft/m²
119 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 244 907 Ft
Második évtől
316 515 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes három hálószobás otthont keres kedvelt helyen minimális rezsiköltséggel? Eladó ez az egyedülálló, luxuslakás a Mosonmagyaróváron. A város legkedveltebb részén, közel a központhoz várja új tulajdonosát ez a 119 nm-es, igényes életstílusra tervezett otthon. A progresszív, extravagáns lakás 2014-ben készült el, majd napelem is került az ingatlanra, mely energiát termel, ezáltal a rezsiköltsége kiemelkedően jónak mondható! A családi házak minden előnyével rendelkezik, hiszen a 119 nm alapterületen kívül 21 nm-es panorámás terasz és 120 nm elkerített kertrész tartozik az ingatlanhoz. (lehetőség van nagyméretű garázs és még telekterület vásárlására is amennyiben nagyobbat szeretne.) Az optimális alapterület-kihasználással három különálló hálószoba és egy amerikai konyhás nappali került kialakításra. Az otthon kényelmét egy kádas és zuhanyzós fürdőszoba és két WC, valamint egy tágas előszoba biztosítja. Komfortérzés és biztonság! Klíma, riasztó és kamerarendszer, elektromos redőnyök és alapból két gépkocsibeálló! Fűtés: Gázkazán Ez az otthon tökéletes választás a minőségi életstílust kedvelőknek, akik csak gyorsan szeretnének költözni, újítgatások nélkül. A lakás világos, a terasz kellemes perceket szerezhet, az udvar pedig barátságos és könnyen gondozható. Ha tehát luxus lakásra vágyik, nincs mese, hívjon most! A lakás jogilag is kifogástalanul rendben van albetétes per és tehermentes és kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
B
duplakomfortoskocsibeállójó közlekedésűalacsony közös költséghőszigeteltkaputelefonredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Moving Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Moving Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY