Eladó lakás Monor 57 nm
Eladó lakás Monor 57 nm
Eladó lakás Monor 57 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8110094
Referenciaszám: H340835
Frissítve: 11 napja

Monor eladó téglalakás 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
735 088 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Monor, Budapesttől mindössze 40 kilométer távolságra elhelyezkedő, közkedvelt agglomerációs település. Gyorsan és egyszerűen megközelíthető az M4-es és a 4-es főúton, vonattal pedig a Nyugati Pályaudvarról csekély 40 perc alatt Monor városában lehetünk. A 18 ezres település minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyek komfortossá teszik a kisvárosi életet. Számos iskola, óvoda és bölcsőde van, valamint pezsgő sport- és társadalmi élet jellemzi. Monor a világörökség részét képező pincefaluval is rendelkezik, a Strázsa hegyen közel 1000 pince található, ahol a borturizmus és a rendezvények színesebbé teszik a vidéki életet. Itt, Monor központjában kínálok megvételre, egy 57 nm-es 2 szobás lakást, amely kiváló befektetés vagy akár első otthona is lehet fiatal pároknak. De jó szívvel ajánlom idősebb vásárlóknak, hiszen a ház kényelme és elhelyezkedése nagyon kedvező az ő számukra is. Közvetlen, a 18 lakásos társasház mellett helyezkednek el bevásárló lehetőségek, patika és közel van a buszpályaudvar is. A ház mellett ápolt park és nagy, zárt parkoló is van. A lakás belső udvaros, nagyon csendes második emeleti. A tágas nappali-étkezőt megtoldották az erkély beépítésével, ami egy csodás télikert vagy akár egy dolgozószoba is lehet. Világos, kellemes hangulatú otthonná varázsolhatja a leendő tulajdonosa. Konyhához tartozik egy kamra, ami szintén a kényelmet, rendszerezést segíti. A vételár részét képezi a gépesített konyha is ( tűzhely, elszívó) Továbbá kialakításra került egy 3 nm-es gardrób is. A ház rendelkezik felújítási alappal, amelyből nemrégiben a belső udvart hozták rendbe. Szigetelést és térkövezést kapott. Az ingatlan azonnal költözhető, birtokba vehető! Amennyiben megtetszett Önnek ez a lakás, kérem hívjon és tekintse meg, tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázsgardróberkélybútorozotthőszigeteltlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY