Eladó lakás Mohács 53 nm
Eladó lakás Mohács 53 nm
Eladó lakás Mohács 53 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8136310
Referenciaszám: 825_sri
Feltöltve: 30 napja

Mohács eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
450 943 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mohácson, a Liszt Ferenc utcában ELADÓ egy földszinti, világos, KEDVEZŐ TÁJOLÁSÚ lakás, amely IDEÁLIS választás fiatalok számára! Az ingatlan JÓ ÁLLAPOTÚ, festés után BEKÖLTÖZHETŐ, így új otthonát gyorsan birtokba veheti. Az épület homlokzata KÜLSŐLEG HŐSZIGETELT, amely energiatakarékosság szempontjából KIVÁLÓ megoldást nyújt, így a REZSIJE RENDKÍVÜL ALACSONY marad! A lakóközösség barátságos, a lépcsőház RENDEZETT, CSENDES, valamint kaputelefonnal ellátott. A belső tér kialakítása is megfelelő, hiszen kb. 15 éve a fürdő és a konyha FELÚJÍTÁSRA került, mindkettő JÓ ÁLLAPOTÚ burkolatokkal rendelkezik. Az ablakok hagyományosak, REDŐNYÖSEK és jól záródnak. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet pedig egy VILLANYBOJLER szolgáltatja. Az ingatlan 53 négyzetméter alapterületű és praktikus elrendezésű: előszoba, konyha, fürdő WC-vel, kamra, valamint KÉT TÁGAS SZOBA várja leendő lakóit. Ezen felül egy FEDETT ERKÉLY és egy külön TÁROLÓ is tartozik a lakáshoz. Az ingatlan TEHERMENTES, RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ! Ha felkeltette az érdeklődését, keressen bennünket bizalommal, és nézze meg személyesen ezt a remek lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoskamraerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY