Eladó lakás Miskolc 44 nm
Eladó lakás Miskolc 44 nm
Eladó lakás Miskolc 44 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167230
Referenciaszám: M281014-4680964
Frissítve: ma

Miskolc eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
443 182 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc, Dél-Kiliánban annak is a legkedveltebb csendes nyugodt részén, a Gagarin utcában második emeleten, egy 44m2-es 2 szobás kivételes adottságú lakás rendkívüli környezetben, amelyhez egy 5m2-es terasz és egy kb 3,5 m2-es pince is tartozik eladó. A konyha a felújítás során, nagyon kellemes arculatot kapott. Az ingatlan előtt egy park is megtalálható, a lenyűgöző bükki panoráma pedig már csak hab a tortán. Parkolás közvetlenül a ház előtt ingyenes. A lakás folyamatosan karbantartott, nagyon gondos tulajdonosa van. Az otthon melegét távfűtés biztosítja, a melegvizet vaillant átfolyós vízmelegítő látja el, amely rendszeresen karbantartott. A lakásban spájz és gardróbszekrény is helyet kapott. Ez egy kivételes és ritka lehetőség mind magánszemély, mind befektető számára, ilyen ingatlan nagyon ritkán elérhető és most alkalmi áron megvásárolható. Az ingatlan közvetlen közelében iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, posta, orvosi rendelő, busz-és villamosmegálló, benzinkút megtalálható. A lépcsőház tiszta, rendezett, a lakóközösség kiváló, barátságos. OTP banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási kérdéseben is állunk rendelkezésre nagyon kedvezményes konstrukciókkal. Hívásban: M281014 referencia számra hivatkozzon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy István György OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 449 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy István György OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 449 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY