Eladó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu 50 nm
Eladó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu 50 nm
Eladó lakás Miskolc, Szentpéteri kapu 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8150826
Referenciaszám: H486583
Frissítve: 1 napja

Miskolc eladó téglalakás 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
398 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ez a napsütötte, keresett elosztású lakás Miskolc egyik legkedveltebb városrészében, a Szentpéteri kapuban található. Az ingatlan belső területe 50 m2, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, ami tökéletesen megfelel egy fiatal pár vagy egy kisebb család számára. További jellemzői: - 3. emelet, 3 külön nyíló szoba - átlagos állapotú, fa nyílászárókkal, redőnyökkel, szúnyoghálóval - fűtése gáz (konvektor), ami kényelmes és gazdaságos - központi elhelyezkedése miatt a közlekedés kiváló, az autópálya és a vasútállomás is könnyen elérhető - a környék számos bevásárlási és szórakozási lehetőséget kínál, ahol mindent megtalálhat, amire szüksége van Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen elhelyezkedése, elrendezése és állapota miatt könnyen kiadható. A környék biztonságos és csendes, így ideális otthon lehet egy fiatal család számára. Az ingatlan közelében számos park és zöld terület található, mégis a belváros egy rövid sétányi távolságra van. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindent megteszünk azért, hogy az ingatlanvásárlás gördülékeny és sikeres legyen. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és tegye meg az első lépést az új otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekasné Szabó Ágnes Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekasné Szabó Ágnes Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY