Eladó lakás Miskolc, Belváros 54 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros 54 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros 54 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8154350
Referenciaszám: 111884
Frissítve: 3 napja

Miskolc eladó téglalakás 2 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
833 148 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 108 Ft
Második évtől
190 120 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc belvárosában az Arany János téren a Macropolis épületében, egy 4. emeleti 54 m2 alapterületű 2 szobás penthouse jellegű teljesen felújított lakás eladó! Helyiséglista: előszoba, amerikai konyhás nappali, gardróbszoba, hálószoba, terasz, fürdőszoba és wc! Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Fűtése házközponti jellegű, egyedi mérős, a hőleadás új lapradiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! Klímagép megtalálható az ingatlanban! A közel 8 m2- es erkélyre mindkét szobából ki lehet jutni! A fürdőszoba is teljesen felújított! A nappali a konyhával egy légtérben található meg, benne egyedi konyhabútor kapott helyet gépekkel együtt! Gardróbszoba ki lett alakítva! Igény szerint bútorokkal együtt is megvásárolható a lakás ( a bútorok a vételár részét képezik)! A társasház téglából épült, a homlokzatát 10 cm szigetelés védi! A lépcsőház csendes, a lakóközösség kiváló! Közelben megtalálható iskola, gyógyszertár, Pláza, magánklinika, étterem, busz és villamosmegálló is! Az ingatlan tehermentes! AZ ÁR ALKUKÉPES! Ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk! További szolgáltatásaink : - értékbecslés, - energetikai tanúsítvány elkészítése, - jogi háttértámogatás!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Tímea Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 292 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Tímea Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 292 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY