Eladó lakás Miskolc, Belváros 93 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros 93 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros 93 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8150209
Referenciaszám: M281003-4672587
Frissítve: 2 napja

Miskolc eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
751 613 Ft/m²
93 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc belvárosában közel a Búza Térhez mégis nyugodt, csendes utcában eladó ez az ÚJÉPÍTÉSŰ, kiváló állapotú, 93 nm-es lakás. Az ingatlan azonnal költözhető és igényesen felújított, így tökéletes választás befektetési célra vagy saját lakhatásra egyaránt. A lakás praktikus és modern elrendezésű, magában foglal egy előszobát, közlekedőt, amerikai konyhás nappalit, erkélyt, két különálló szobát, fürdőszobát, külön WC-t és egy gardróbot. A lakás csendes és védett környezetben található, amely biztosítja a nyugodt életvitelt. Műszaki jellemzők: - 93 nm alapterület - 2010-es tégla építésű társasház, hanggátló téglafalak a lakások között - Központi fűtésrendszer saját mini hőközponttal, amely szabályozza és méri a víz- és hőenergia-fogyasztást - Nagy teljesítményű klímák, hőszigetelt műanyag nyílászárók - Szellőztető ventillátorok a fürdőszobában és a WC-ben - Törülközőszárító radiátor a fürdőszobában - Akadálymentesített bejutás a lakáshoz - Lift - Megvásárolható teremgarázs hely(ek) Környezet: - A belső udvar kerítéssel és bejárati kapuval védett, díszkővel burkolt - Az udvar közepén gyermekhomokozó és pihenőpadok találhatók - Díszvilágítás, amely hangulatossá teszi az estéket Lokáció: - Kiváló elhelyezkedés, 2 perc sétára a Plázától és minden fontosabb hivataltól, bevásárlási lehetőségtől, boltoktól gyalogtávolságra Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik azonnal költözhető, igényesen felújított és csendes otthont keresnek Miskolc belvárosában. Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget is kínál, magas hozammal kiadható. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tekintse meg rugalmasan az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY