Eladó lakás Kőszeg 113 nm
Eladó lakás Kőszeg 113 nm
Eladó lakás Kőszeg 113 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8169329
Referenciaszám: H487541
Frissítve: 3 napja

Kőszeg eladó téglalakás 4 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
370 796 Ft/m²
113 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 004 Ft
Második évtől
177 062 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődők! Kőszegen az osztrák határ közelében, belvárosi 4 szobás, 113 nm-es lakás eladó, amelyre CSOK támogatás is felvehető. Az ingatlan kitűnő lehet irodának vagy akár rendelőnek is, mivel a helyiségeinek elrendezése alkalmasak erre. Befektetési célra is kiváló lehetőséget nyújt mivel 2 külön bejárattal rendelkező ingatlan is kialakítható. A lakás földszinti, tehermentes, fűtése vegyes (cirkó), meleg víz-ellátást villanybojler biztosítja, elérhető 3 fázisú áram is. A környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges szolgáltatás könnyen és gyorsan elérhető. A közlekedési lehetőségek is kitűnőek és biztonságos, így ideális választás lehet családok számára. Az ingatlanhoz tartozik egy külön megvásárolható garázs férőhely. Ha bármilyen kérdésetek lenne az ingatlannal kapcsolatban, akkor bátran keressetek minket, hiszen szívesen segítünk Nektek. Az ügyfeleink bizalmára építünk, így ha szeretnétek egy olyan ingatlant, ahol otthon érezhetitek magatokat, akkor ne habozzatok, és keressetek minket bizalommal! Üdvözlettel, Az ingatlanközvetítő csapata Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY