Eladó lakás Körmend 43 nm
Eladó lakás Körmend 43 nm
Eladó lakás Körmend 43 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8158894
Referenciaszám: H486997
Frissítve: 3 napja

Körmend eladó téglalakás 2 szobás: 30,5 millió Ft

30,5 millió Ft
709 302 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 729 Ft
Második évtől
128 888 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha éppen ingatlant keresel magadnak vagy befektetési célokra, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a remek lehetőséget az osztrák határtól 20 km-re! A Vas vármegyei Körmend városában, a Bercsényi utcában található lakásunk kiváló állapotban van és minden igényt kielégít. Az ingatlan alapterülete 43 nm, 2 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A lakásban minden a prémium kivitelezésről árulkodik, a tágas nappalitól a világos és modern kialakításig. Az amerikai konyha és a beépített bútorok és szekrények teszik teljessé az ingatlant. A LED hangulatvilágítás pedig egyedi hangulatot varázsol a lakásba. Az ingatlan klímával és házközponti fűtéssel rendelkezik, egyedi méréssel, így mindig a legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítja. A tulajdonos kérésére 3 fázis is kiépítésre került . A tehermentes ingatlanhoz tartozik egy zárt udvari parkolóhely is. A környék ellátottsága kiváló, minden fontos szolgáltatás és üzlet a közelben található. Az ingatlan ára igen kedvező, tekintettel az ingatlan állapotára és a környék adottságaira. Ha szeretnél közelebbről megismerkedni az ingatlannal, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértői segítséget és tanácsokat nyújtunk az ingatlanokkal kapcsolatban. Várjuk jelentkezésedet! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY