Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Nagy László utca 68 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Nagy László utca 68 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes, Nagy László utca 68 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8160238
Feltöltve: 10 napja

Komló eladó téglalakás 3 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
322 059 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komló közkedvelt Kökönyösi városrészében, csendes zöldövezetben, kínálok megvételre, egy fiatalos, felújított téglalakást! Az ingatlan egy rendezett kétemeletes társasház második emeletén található! A lakás 68 nm-es, három egész szobás, mely két éve felújításon esett át! részben új áramhálózat, szanitereket, új, magas minőségű járólapok kerültek lerakásra a konyhában, közlekedőben és a fürdőszobában! Külső nyílászárói korszerű műanyagra lettek cserélve! A lakás fűtéséről és a melegvízről felújított gázkazán gondoskodik! A ház alagsorában egy saját, zárható tároló is tartozik a lakáshoz. A közelben sétatávolságra minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. Buszmegállók, iskolák, óvodák, gyógyszertár, játszótér, Triál pálya, több szolgáltató egység stb. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik egy jó környéken keresnek jó adottságokkal rendelkező, igényesen felújított lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
Átlagos rezsiköltség:
25 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Next Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Next Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY